Мандра Могила, Годеч


 

Мандра Могила

 
Нашите продукти
КАШКАВАЛЪТ
СИРЕНЕТО
КАШКАВАЛЕНА ИЗВАРА
КРАВЕ МАСЛО
 
 
МАГАЗИН С ДЕГУСТАЦИОННА В СОФИЯ - Ангел Кънчев
 
 
МАГАЗИН С ДЕГУСТАЦИОННА В ГОДЕЧ
 
 
МАГАЗИН С ДЕГУСТАЦИОННА В САНДАНСКИ
 
 
Новини
 
Награди
 

Рекламен видеоклип

 
Телевизиите за нас
 

За нас

 
 

Партньори

Forest Houses

Bulgaria Travel TV

look tour info


НАГРАДИ Първото място в категория „Традиционен кашкавал от овче мляко” на петия "Фестивал на сиренето" 2019 в гр. Сливница завоюва мандра „Могила” – Годеч, която ежегодно участва във фестивала с голям асортимент от млечни продукти. На 20-ти май, 2018 г в гр. Сливнца се проведе IV-тото издание на традиционния "Фестивал на сиренето". Домакин на събитието отново беше зала „Арена Сливница". Във фестивала участваха 15 фирми, производители на млечни продукти от България.

Критериите по които компетентното жури определи победителите бяха съобразени с изискванията по БДС. Наградите баха раздадени в категории за производство на традиционно кисело мляко, кашкавал и сирене.

По време на фестивала Шеф Иван Звездев демонстрира уменията си в приготвянето на ястия с млечни продукти предоставени от участващите в конкурса мандри. При дегустацията участва и кмета на гр. Сливница Васко Стоилков.

Първа награда в категория “Традиционен кашкавал” спечелиха Мандра Могила, гр. Годеч и Мандра „Агропромилк“
  За втора по ред година на 14 и 15 май 2016г. в град Сливница се проведе Фестивал на сиренето. Участие в него отново взеха мандрите от региона, както и няколко утвърдени у нас производители на млечни продукти.

 

  Класирането:
  Първо място - Опицвет Милк
  Второ място - Мандрата Могила - гр. Годеч и Бор чвор ЕООД
  Трето място - Мандра Фаворит от с. Алдомировци.

  Наградата получихме лично от кмета на гр. Сливница Васил Стойков  На 9 и 10 май 2015г. в град Сливница се проведе за първи път Фестивал на сиренето. В него взеха участие няколко мандри от региона, както и няколко утвърдени производители на млечни продукти у нас.

  Хит сред посетителите на фестивала стана пресният кашкавал с чесън. Дори хората, които не харесват чесън останаха изненадани и очаровани от вкусовите качества на новия продукт. Интересното е, че първоначалното усещане на чесновия аромат, след поглъщането му изчезва.

  А ето и класирането:
  Първо място - Мандра Могила от гр. Годеч
  Второ място - Мандрата от с. Алдомировци
  Трето място - Мандра Матанд от с. Елешница.
  Любимци на публиката - Мандра Наслада от с. Драготинци  

  Наградата получихме лично от кмета на гр. Сливница Васил Стойков